charlesdamelio Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 Nick : Vukotic [ne moze se lik registruje na forum] e ovako, svaki put kad udjem na ts dobijem ddos od ljubomornih dusa Wå¥ ð£ †hê †êmþ꧆ ツ i .ᴢᴇᴅʏx ツ i KAZAN isto nekim cudnim fontom, bilo bih normalno da moji drugovi i ja normalno igramo da se banuju pacijenti na perma mogu to da dokazu dosta njih. Toliko od mene neki dan su dobili i brisanje kanala zbog takvih slicnih stvari pa neka se kaze sa banom zbog ddosanja drugih cao. BTW likovi imaju 2 kanala i opt su stavljali.............................. ima neki kanal advantures for retar Link to comment Share on other sites More sharing options...
opZ1ca Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 Na nasem teamspeaku ne moze niko da ti pokupi IP address-u, mora da si ulazio negde gde su imali pristup. Ovde nisi nista dokazao da te je neko DDoS-ovao, ne mogu da ti poverujem u ovu pricu a ne kazem da nisu samo nemas dokaz. To sto oni tebe DDoS-aju to moras da prijavis problem tvom provajderu da bi ti oni promenili IP address-u i napadi ce prestati i resio si problem sa promenom IP-a, mi tu ne mozemo nista da ti pomognemo sto se tice toga. A ukoliko imas problem na TS-u da te neko uznemirava, vredja, ometa dok igras igre ili pricas sa nekim i tome slicno mi smo tu duzni da reagujemo i da resimo. Hvala na razumevanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charlesdamelio Posted May 11, 2022 Author Share Posted May 11, 2022 Ne dossaju mene,pokusavaju ali ne mogu,mog druga i on ne zeli uci na NRG Ts3 zbog toga,jer cim udje oni vidi da je u kanal i DDoS-aju ga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
opZ1ca Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 Razumem ja to sve, ali mi nemamo nikakve veze sa tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts